OK

Book tid nu!

Studenterkørsel i velindrettede veteranlastbiler

Hos Student2Go er det vores mission at give jer de bedst mulige forudsætninger for en helt fantastik dag på studenterrundtur og fejring af jeres studentereksamen. Det gør vi ved at tilbyde gode og gennemtænkte vogne til studenterkørsel til fornuftige priser. Vi har flere forskellige typer vogne med plads til mellem 24 og 40 personer.

Se billeder af vores biler herunder og kontakt os allerede nu for at booke studentervogn til kørsel i 2019 eller 2020.

Da det godt kan blive en lang dag, hvis I skal nå rundt til alle forældre, er vores studentervogne indrettet, så man først og fremmest sidder behageligt og sikkert. Der er også tænkt på nem og sikker af- og påstigning. Hertil bruges en skridsikker alustige.

Musik i løbet af studenterkørslen er vigtig - og den kan I selv styre. Alle vores vogne er nemlig udstyret med nyere og kraftige musikanlæg, der kan styres via Bluetooth o.a. Det er også muligt at have en DJ med på turen. Vi hjælper gerne med at skaffe en, hvis I ønsker det.

Med Student2Go kan I være sikre på en totalløsning, hvor der er tænkt på det hele. Vi sørger nemlig også for en dygtig og erfaren chauffør, brændstof, forsikring og kørselstilladelse fra politiet.

Kontakt os eller book en tid
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din by, eller din skole
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail
Skriv venligst hvor mange elever i er
Vælg venligst en dato

Vi kører på hele Sjælland

Alle vores studentervogne er udstyret med miljøfilter. Det betyder, at vi må køre i alle byer. Derfor begrænser vi os heller ikke til kun at køre i nærområdet. Studenterkørsel Sjælland er derfor vores brede målgruppe og vi tager også Lolland/Falster med.

Studenterkørsel Roskilde

Med vores beliggenhed i Viby Sjælland er studenterkørsel i Roskilde naturligvis meget nærliggende. Vi har ofte fornøjelsen af at køre med studenter fra Roskilde og vores chauffører kender efterhånden byen og dens mange smalle gader og passager særdeles godt. Vi ved med andre ord, hvordan vi skal tilrettelægge ruten for at kunne komme fornuftigt rundt, så vi kan parkere tæt på og så I ikke pludselig skal ud og gå en lang tur for at komme frem til næste sted på ruten.

Studenterkørsel i Roskilde kan bookes her på siden.

Studenterkørsel 2020

Der er altid rift om bilerne i eksamensperioderne. Derfor er det en god idé at booke tidligt, f.eks. til studenterkørsel 2020. Dermed er der større chance for at komme ud og køre præcis den dag, I gerne vil. Vi har allerede nu udsolgt på flere datoer i 2020, så vi vil anbefale jer straks at tage kontakt til os, for at høre om hvilke biler der stadig er ledige og få reserveret den bil, der passer til jeres behov.

Fornuftige og overskuelige priser

Det er vigtigt for os, at vores studenterkørsel priser er så overskuelige som muligt. Alt er derfor med i vores priser. Det eneste tillæg vi har, er for ekstra timer. Se vores studenterkørsel priser her